Hvorfor bruge wraps?

Nordic Training Gear 3 min læsning

Vi producerer og leverer forskellige typer af wraps, til dine tungeste pres- eller ben-dage, uanset om du træner styrkeløft, bodybuilding, strongman, CrossFit eller bare kan lide at løfte vægte, giver vores wraps dig en utrolig stabilitet.

Når du træner, har du sikkert set folk i fitnesscentret bruge forskellige typer af wraps, f.eks. omkring håndleddene, ofte kaldet wrist wraps, eller omkring knæene, ofte kaldet knee wraps. Dette er for at give stabilitet og støtte.

Vi tilbyder førsteklasses wraps i forskellig fleksibilitet og længde, så du kan finde et par, der passer til dig.

Link til alle vores wrist wraps og knee wraps

Hvad er wrist wraps?

Wrist wraps er et træningstilbehør, der bruges til at give ekstra støtte og stabilitet til håndledene under tunge løft. De er særligt nyttige ved presøvelser som bænkpres og skulderpres, hvor håndledene kan udsættes for høj belastning. Ved at bruge wrist wraps kan man mindske risikoen for skader og overbelastning i håndledene og dermed forbedre sin træningspræstation.

Vores wrist wraps er fremstillet af slidstærkt bomuldsmateriale og elastisk materiale for at give god støtte. De er tilgængelige i to forskellige fleksibiliteter og tre forskellige længder for at passe til forskellige træningsbehov og håndledsstørrelser. Hver wrist wrap har en solid tommelfingerstrop i den ene ende og en velcrolukning i den anden ende, hvilket gør det nemt at justere pasformen og sikre, at lindensidder på plads.

Hvorfor investere i wrist wraps?

At investere i et par wrist wraps kan have flere fordele for din træning. Wrist wraps kan give ekstra stabilitet og støtte til håndledene under tunge løft, hvilket kan reducere risikoen for skader og overbelastning. Ved at bruge wrist wraps kan man også forbedre sin teknik og præstation ved pressøvelser, da man kan fokusere mere på selve løftet uden at bekymre sig om håndledene vil give efter.

Vores wrist wraps er specielt designet til at give øget sikkerhed, stabilisering og komfort under træningen. De er fremstillet af slidstærke materialer og findes i forskellige længder og fleksibiliteter for at imødekomme forskellige behov og præferencer. Ved at vælge den rette længde og fleksibilitet kan man finde et par wrist wraps, der giver optimal støtte og komfort til ens specifikke træningsbehov.

Hvis du ikke har brugt wrist wraps før, anbefaler vi, at du starter med et par, der er 40 eller 60 cm lange og med fleksibiliteten stiff. Disse er egnede til de fleste løft og giver tilstrækkelig støtte til at holde håndledene på plads. Når du først har vænnet dig til at bruge wrist wraps, kan du overveje at prøve et par længere eller et par med mindre fleksibilitet for at finde det perfekte par til din træning.

Wrist Wraps

Hvad er knee wraps?

Knee wraps er bånd, der er designet til at give støtte og stabilitet til knæleddene. De er lavet af en lignende elastisk materiale som det, der bruges i håndledsbånd, men er meget længere, 2,5 m eller 3 m.

Knee wraps bruges primært af styrkeløftere, men kan også bruges af personer, der udfører tunge knæbøj eller andre øvelser, der udsætter knæleddene for høj belastning. De giver ekstra støtte og stabilitet ved at blive viklet rundt om knæet og skabe kompression. Dette øger kraften, der kan genereres gennem knæleddet og mindsker risikoen for skader på knæet under tunge løft.

For at få mest muligt ud af knee wraps er det vigtigt at bruge den rigtige teknik og vikle dem på den rigtige måde. Ved at bruge knee wraps på den rigtige måde kan man undgå skader og maksimere fordelene. Det er også vigtigt at bruge knee wraps med måde og ikke vikle dem for hårdt eller bruge dem i længere perioder end nødvendigt. På denne måde kan man forhindre svaghed i de muskler og sener, der støtter knæleddet, hvilket fører til stærkere knæ og mindsket risiko for skader på lang sigt.

Hvorfor investere i knee wraps?

At investere i knee wraps kan være en klog investering for personer, der træner med tunge vægte og ønsker at reducere risikoen for knæskader og øge deres præstation. Knee wraps giver ekstra stabilitet til knæleddet ved at skabe en fjederlignende effekt, hvilket øger den maksimale vægt, der kan løftes, og mindsker risikoen for skader.

Når man vælger knee wraps, er det vigtigt at overveje længden og fleksibiliteten af wraps. For nybegyndere anbefales normalt en længde på 2,5 meter og en stiv fleksibilitet. Men der er forskellige varianter af knee wraps, så det er vigtigt at vælge en, der passer til dig.

Uanset om man træner styrkeløft, CrossFit, bodybuilding eller andre typer styrketræning, kan knee wraps give ekstra støtte og øge præstationen. Hvis man er usikker på, hvilke knee wraps der er de rigtige for ens behov, så kontakt os, så hjælper vi dig.
Nordic Training Gear
Max Andrén
Skribent & Medejer

Max Andrén er skribent og medejer af Nordic Training Gear
Han har en stor passion for fitnesstræning og fitnesstilbehør



Også i Artikler

Hur gör man raka marklyft? | NTGear.se
Hvordan laver man stivbenet dødløft?

Nordic Training Gear 2 min læsning

Læs mere
Mixat grepp vid marklyft | NTGear.se
Mix greb ved dødløft

Nordic Training Gear 3 min læsning

Læs mere
Varför har man bälte vid marklyft? | NTGear.se
Hvorfor har man bælte ved dødløft?

Nordic Training Gear 2 min læsning

Læs mere

Dine bonusser

X
300 kr tilbage
Handler du for i alt kr eller mere, kan du vælge
Da du handler for mere end kr, kan du vælge
Shaker, 700 ml
300 kr tilbage
Handler du for i alt kr eller mere, kan du vælge
Da du handler for mere end kr, kan du vælge
Lugtesalt V.1
300 kr tilbage
Handler du for i alt kr eller mere, kan du vælge
Da du handler for mere end kr, kan du vælge
T-shirt
Størrelse