Udfør Strongman-øvelserne korrekt

Nordic Training Gear 2 min læsning

Strongman-øvelser er kendt for at opbygge styrke, udholdenhed og funktionel kondition. Men for at optimere dine resultater og minimere risikoen for skader, er det vigtigt, at du udfører disse øvelser korrekt. I denne artikel ser vi på, hvordan du kan sikre, at du udfører nogle af de mest populære Strongman-øvelser korrekt.

Atlassten

At løfte Atlassten er en kompleks øvelse, der kræver en korrekt teknik for at undgå skader. Sørg for at varme op ordentligt og start med en lettere sten, indtil du er komfortabel med bevægelsen. Når du løfter stenen, bøj hofterne og knæene, hold ryggen lige og løft med benene, ikke ryggen. Når stenen er i knæposition, omslut den med armene og rejser dig ved at strække hofterne.

Udfør Strongman-øvelserne korrekt

Farmers Walk

For at udføre Farmers Walk, stå mellem "taskerne", bøj hofterne og knæene og greb "taskerne" med et fast greb. Hold ryggen lige, når du står op og begynder at gå med korte, hurtige skridt. Hold brystet højt og skuldrene tilbage gennem hele bevægelsen.

Yoke Run

Når du udfører Yoke Run, indstil højden sådan, at vægten hviler på dine skuldre uden at røre jorden. Gå ind under vægten, positioner det over skuldrene og løft det ved at strække benene. Hold ryggen lige og begynde at gå med korte, kontrollerede skridt. Fokusér på at holde en stærk kerne gennem hele bevægelsen.

Dækflip

Når du udfører Dækflip, stå tæt på dækket med fødderne skulderbredde fra hinanden. Bøj hofterne og knæene, hold ryggen lige og greb bunden af dækket. Løft dækket ved at strække hofterne og knæene, og brug momentum til at flippe dækket. Sørg for, at du ikke løfter med ryggen, men snarere med benene og hofterne.

Log Press

For Log Press, stå over loggen og bøj hofterne og knæene for at gribe det. Løft den først til din hofte, noget i stil med et dødløft. Sæt dig ned i hug, tryk loggen mod dig og ompositioner grebet om nødvendigt. Løft derefter loggen op over brystet ved at rulle/vende loggen og pres derefter opad, indtil armene er fuldt strakt. Hold ryggen lige og mave trykket under hele bevægelsen.

Circus Dumbbell

Med en Circus Dumbbell, start med at svinge håndvægten op fra jorden til din skulder. Stå derefter opret og hold håndvægten i den ene ende, så den hviler på din skulder. Brug din benstyrke til at drive bevægelsen og skub håndvægten over hovedet. Sørg for at holde dit mavetryk og pres vægten lige op.

Løft sikkert med NTGear

Ved at følge disse retningslinjer og bruge kvalitetsudstyr fra NTGear, kan du forbedre din præstation og minimere risikoen for skader under Strongman-træning. Hos os på NTGear finder du et bredt udvalg af Strongman-udstyr, der hjælper dig med at udføre disse øvelser på den bedste måde.
Nordic Training Gear
Max Andrén
Skribent & Medejer

Max Andrén er skribent og medejer af Nordic Training Gear
Han har en stor passion for fitnesstræning og fitnesstilbehør



Også i Artikler om Strongman

Sveriges Starkaste Man 2023 | NTGear.se
Sveriges Stærkeste Mand 2023 er afgjort

Nordic Training Gear 2 min læsning

Læs mere
Allt om Sveriges Starkaste Man 2023 | NTGear.se
Alt om Sveriges Stærkeste Mand 2023

Nordic Training Gear 2 min læsning

Læs mere
Strongwoman - En sport och träningsform för kvinnor | NTGear.se
Strongwoman - En sport og træningsform for kvinder

Nordic Training Gear 2 min læsning

Læs mere

Dine bonusser

X
300 kr tilbage
Handler du for i alt kr eller mere, kan du vælge
Da du handler for mere end kr, kan du vælge
Shaker, 700 ml
300 kr tilbage
Handler du for i alt kr eller mere, kan du vælge
Da du handler for mere end kr, kan du vælge
Lugtesalt V.1
300 kr tilbage
Handler du for i alt kr eller mere, kan du vælge
Da du handler for mere end kr, kan du vælge
T-shirt
Størrelse
10 Produkter tilbage