Hvad er figure 8 lifting straps?

Nordic Training Gear 3 min læsning

Figure 8 lifting straps er en type løftestropper, som bruges til at sikre et godt greb, når man løfter tunge vægte. Deres unikke design er formet som tallet 8, hvilket giver en sikker og stabil pasform til de tungeste løft.

Disse remme giver et fast greb ved at fastgøre håndledene til stangen, hvilket hjælper med at øge grebstyrken og minimere risikoen for skader på hænderne. Selvom du mister grebet, vil du stadig være fastgjort til stangen takket være remmene.

På grund af deres evne til at give et stærkt greb er figure 8 lifting straps en fremragende løftestropper at bruge til tunge dødløft og shrugs. Men de har en ulempe i forhold til andre løftestropper. Fordi du er fastgjort til stangen, kan det være svært at stoppe løftet hurtigt, hvis det er nødvendigt. Derfor anbefales det ikke at bruge disse remme til øvelser, der kræver hurtig frigivelse af stangen, såsom ved øvelser som snatch og clean and jerk.

Sådan bruger du figure 8 lifting straps

At bruge figure 8 lifting straps er nemt og kræver ikke meget tid eller anstrengelse. Her er trinnene til at bruge dem korrekt (Se også videoen nedenfor.):
  1. Sæt stropperne over håndleddene - start med at tage fat i den øverste del af stroppen og træk den over din hånd, så den danner en løkke omkring håndleddet.
  2. Snor løkken rundt om stangen - mens du holder i den åbne del af løkken, fodrer du stroppen under stangen og stopper derefter hånden gennem løkken.
  3. Tilpas din håndplacering og greb - Når du har sikret løkken rundt om stangen og håndleddet, kan du tilpasse din håndplacering og greb på stangen. Det er vigtigt at sikre, at stroppen sidder sikkert rundt om stangen og ikke glider af.
  4. Gentag for den anden hånd - Gentag processen for din anden hånd ved at sætte den anden stroppen over din anden hånd og sno den rundt om stangen.
  5. Fæstn begge stropper på samme tid - Når du bliver mere komfortabel med at bruge figure 8 lifting straps, kan du også fæstne begge stropper på vægtstangen samtidigt.
Ved at bruge figure 8 lifting straps på den rigtige måde kan du løfte tungere vægte. Så hvis du vil have et mere sikkert greb under tunge løft, kan du prøve at bruge figure 8 lifting straps.

Hvor meget vægt kan jeres figure 8 lifting straps bære?

Vi har udført en så præcis og realistisk test som muligt på vores figure 8 lifting straps. Vi startede med at fastgøre figure 8 lifting straps i krogene på løfteanordningen for at simulere et par hænder og derefter hængte vi en vægtstang i figure 8 lifting straps, som ved en normal dødløft. Vi fyldte vægtstangen med vægtskiver, indtil vi nåede 610 kg, og derefter lod vi to personer sætte sig på vægtstangen, hvilket gav en samlet vægt på 850 kg. Link til video.

Oversigt over, hvad figure 8 lifting straps er.

Figure 8 lifting straps er en type løftestropper, som er formet som tallet 8. Disse remme er designet til at hjælpe dig med at holde fast i stangen og forhindre, at den glider ud af dine hænder under tunge løft. Vores figure 8 lifting straps er testet til at kunne tåle en vægt på op til 850 kg og er derfor meget stærke og pålidelige.

Den specielle design gør det umuligt for dig at tabe stangen, hvilket gør det lettere for dig at fokusere på selve løftet i stedet for at bekymre dig om, at stangen skal glide ud af dine hænder. Figure 8 lifting straps er særligt velegnede til tunge dødløft, Silver Dollar deadlift og shrugs, hvor det er vigtigt at kunne holde fast i stangen under hele løftet.

Samlet set er figure 8 lifting straps et værdifuldt redskab for dig, der ønsker at forbedre din præstation og sikkerhed under tunge løft. Deres stærke konstruktion og specielle design gør dem til et godt valg for dig, der ønsker at maksimere dit resultat og mindske risikoen for skader.
Du finder vores højkvalitets figure 8 lifting straps i forskellige størrelser og farver her.
Nordic Training Gear
Max Andrén
Skribent & Medejer

Max Andrén er skribent og medejer af Nordic Training Gear
Han har en stor passion for fitnesstræning og fitnesstilbehør



Også i Artikler

Hur gör man raka marklyft? | NTGear.se
Hvordan laver man stivbenet dødløft?

Nordic Training Gear 2 min læsning

Læs mere
Mixat grepp vid marklyft | NTGear.se
Mix greb ved dødløft

Nordic Training Gear 3 min læsning

Læs mere
Varför har man bälte vid marklyft? | NTGear.se
Hvorfor har man bælte ved dødløft?

Nordic Training Gear 2 min læsning

Læs mere

Dine bonusser

X
300 kr tilbage
Handler du for i alt kr eller mere, kan du vælge
Da du handler for mere end kr, kan du vælge
Shaker, 700 ml
300 kr tilbage
Handler du for i alt kr eller mere, kan du vælge
Da du handler for mere end kr, kan du vælge
Lugtesalt V.1
300 kr tilbage
Handler du for i alt kr eller mere, kan du vælge
Da du handler for mere end kr, kan du vælge
T-shirt
Størrelse