Privatlivspolitik

Indsamling af data og persondata.

For at vi kan gennemf√łre og levere din √łnskede ordre, kr√¶ver registreringsprocessen, at du oplyser om dine folkeregistreringsoplysninger, personnummer og i de tilf√¶lde, hvor du opretter en profil, de √łnskede oplysninger i henhold til formularen. Alle oplysninger gemmes i hver enkelt ordre sammen med IP-adresse og cookieinformation.

Samlingen af persondata foregår under beskyttet krypteret trafik, også kaldet SSL.

Brug og beskyttelse af data og persondata

For at forbedre og tilpasse din oplevelse på vores hjemmeside skal vi bruge indsamlede data til at kunne informere dig om særlige tilbud, give muligheder for produktanbefalinger og tjenester eller anden juridisk funktion. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde dig som kunde den bedst mulige oplevelse i din kunderejse hos os.
Vi opbevarer dine personlige oplysninger i overensstemmelse med de lagre og regler, som vi skal overholde for at gennemf√łre dit k√łb, og vi vil ikke s√¶lge vores medlemsdatabase til tredjepart.

Data vil ikke blive givet til tredjeparter, medmindre:

  1. Hvis vi leverer en tjeneste, der kræver interaktion med eller leveres af en tredjepart, kræver det din godkendelse.
  2. I sager, hvor vi skal foretage s√łgninger i juridiske processer.
  3. Hvis din brug af denne hjemmeside er i strid med denne politik, brugerregler eller andre årsager, der kan betragtes som et krav for at sikre NTGear AB's ejendom eller rettigheder.
  4. Hvis webstedet er erhvervet af en tredjepart, kan tredjeparter bruge dataene under denne politik.
  5. Vi er n√łdt til at give tredjeparter oplysninger for at opfylde vores forpligtelse over for dig som kunde, for eksempel for transport√łrer, betalingsl√łsninger eller markedsf√łring.
  6. I tilf√¶lde af at vi skal give en tredjepart personoplysninger i henhold til punkt 5, er dataene begr√¶nset til dem, der er n√łdvendige for at bruge tjenesten og opfylde vores del af k√łbsaftalen.

Kontakt vedr√łrende data og persondata

√ėnsker du adgang til de oplysninger, vi har om dig, er du velkommen til at kontakte os p√• info@ntgear.se. Hvis der er registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du kontakte os p√• samme m√•de. Du har ret til at se, hvilke oplysninger om dig, der er registreret, og du kan g√łre indsigelse mod registreringen efter databeskyttelsesforordningen.

Beskyttelse af personlige data
Loven kr√¶ver, at dine personoplysninger opbevares p√• en sikker og fortrolig m√•de. Vi opbevarer dine personoplysninger p√• h√łjsikkerhedsservere placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhed kontrolleres l√łbende for at afg√łre, om brugeroplysningerne h√•ndteres sikkert, altid under n√łje hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres, n√•r form√•let, hvortil de er indsamlet, oph√łrer.

Internettets hurtige udvikling betyder, at det nogle gange kan v√¶re n√łdvendigt at √¶ndre vores behandling af personoplysninger. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og √¶ndre disse retningslinjer for behandling af personaledata. Hvis vi g√łr dette, vil vi naturligvis rette datoen for sidst opdateret nederst p√• hjemmesiden. I tilf√¶lde af omfattende √¶ndringer giver vi dig besked med en synlig meddelelse p√• vores hjemmesider.r.

Du har ret til at klage over behandlingen af oplysninger og data, der vedr√łrer dig. Klager sendes til Datatilsynet.

Cookies

Hvad er en cookie?
N√•r du bes√łger www.ntgear.dk, gemmes cookies p√• din computer. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser for at genkende din computer ved efterf√łlgende bes√łg. Der gemmes ingen personlige oplysninger i vores cookies.

N√¶sten alle websteder bruger cookies. De bliver gemt p√• din computer for at hj√¶lpe dig, hvilket hj√¶lper med at analysere, hvordan hjemmesiden bruges, s√• brugeroplevelsen kan forbedres. I mange tilf√¶lde er cookies n√łdvendige for at kunne levere en bestemt service p√• hjemmesiden.

Oplysningerne i dine cookies sendes mellem din browser og en webserver og omfatter information om brugerindstillinger, login og hvordan hjemmesiden bruges.

Hvordan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke √łnsker at modtage cookies, kan du enten blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller indstille computeren, s√• du modtager en advarsel f√łr cookies gemmes.
Vi anbefaler, at du læser vores cookiepolitik omhyggeligt, inden du ændrer dine cookieindstillinger på din computer, og at du læser mere om cookies på andre hjemmesider.
Hvis du √¶ndrer cookie-indstillingerne, kan din brugeroplevelse blive forringet, n√•r du bes√łger vores og andres hjemmesider. Husk, at hvis du ikke accepterer cookies, kan der v√¶re funktioner p√• www.ntgear.dk som ikke vil virke for dig.

Hvilke cookies bruger vi

N√łdvendige cookies
N√łdvendige cookies n√łdvendige for hjemmesidens grundl√¶ggende funktionalitet.

Cookies til analyse
Anonymiserede cookies til belastningsoverv√•gning af serverinfrastruktur og cookies til anonymiseret sporing af den bes√łgendes adf√¶rd p√• hjemmesiden.

Cookies til markedsf√łring p√• eksterne hjemmesider.
Disse cookies bruges til analyse og displayannoncer, vi bruger ikke disse uden din godkendelse.

Dine bonusser

X
300 kr tilbage
Handler du for i alt kr eller mere, kan du vælge
Da du handler for mere end kr, kan du vælge
Shaker, 700 ml
300 kr tilbage
Handler du for i alt kr eller mere, kan du vælge
Da du handler for mere end kr, kan du vælge
Lugtesalt V.1
300 kr tilbage
Handler du for i alt kr eller mere, kan du vælge
Da du handler for mere end kr, kan du vælge
T-shirt
St√łrrelse